Yhteystiedot

MINUTOR OY

Kampusareena
Korkeakoulunkatu 7
33720 Tampere
Finland

Prosessiasiantuntija, Toimitusjohtaja
Mika Uusi-Pietilä
GSM +358 400 505 386

Prosessitutkija
Sari Räsänen

Sähköpostit 
etunimi.sukunimi@minutor.fi

IHMISET

Reijo Paajanen, Hallituksen puheenjohtajaReijo Paajasella (CEO, Prinnox oy) on pitkä kokemus teknologian sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Ura isoissa yrityksissä, hallituksissa ja omissa yrityksissä toimitusjohtajana on johtanut laaja-alaiseen alustatalouden huippuosaamiseen. Hän on erikoistunut uuden innovatiivisen liiketoiminnan rakentamiseen ja kasvattamiseen liiketoiminnan murroksesta ja uusista strategisista mahdollisuuksista käsin.

Jari Stenvall, Hallituksen jäsen

Jari Stenvall on hallintotieteen professori Tampereen yliopistossa. Hän on vieraileva professori Glasgown yliopistossa ja Associate Professor Oxfordin yliopistossa. Jari Stenvall on tehnyt tutkimusta muun muassa muutosten johtamisesta, teknologian hyödyntämisestä organisaatioissa sekä kaupunkien kehittämisestä.

Mika Uusi-Pietilä, Toimitusjohtaja

Mika Uusi-Pietilä (MUPi) on pitkän linjan prosessiasiantuntija. Hänen erikoisalaansa ovat asiakaspalveluprosessit ja niiden kehittäminen. MUPi on vetänyt erilaisia asiantuntijaverkostoja ja hänellä on aito halu mahdollistaa toisten työnteon sujuvuus. Tämä diplomi-insinööri liittää inhimillisyyden ja läsnäolon luonnolliseksi osaksi monimuotoisia prosesseja ja kokonaisuuksia.

Heikki Salo, Hallituksen jäsen

Heikki Salo (MBA) on uusien toimintamallien ja liiketoiminnan vahva tekijä. Heikki on ollut ison yrityksen vastuullisissa liiketoiminnan johtotehtävissä ja niitä kehittämässä. Hän on toiminut sekä yrittäjänä että pienempien yritysten toimitusjohtajana ja kehittäjä. Erityisosaamisalueena Heikillä on digitalisaation hyödyntäminen ja verkostomaisten liiketoimintamallien kehittäminen ja johtaminen.

Pekka Markkula, Hallituksen jäsen

Pekka Markkula (DI) on toiminut laajalti teknologian, liiketoiminnan kehityksen ja palveluliiketoiminnan eri johtotehtävissä. Työkokemus palvelumuotoilun ja prosessien toteutuksista kattaa laajalti julkisen sektorin ja palveluliiketoiminnan eri osa-alueilta. Pekka Markkulalla on hallitusvastuukokemusta useista järjestöistä ja yhtiöistä mm. koulutusviennin, riskienhallinnan ohjelmistojen ja teknologian kehittämisen alueilta.